Äänimaljoista ja hoidoista

Ihania rentoutumisen hetkiä eheyttävien äänien maailmassa Pirkanmaan alueella.

Järjestän säännöllisesti tapahtumia Frantsilan Hyvän Olon Keskuksella Hämeenkyrössä, Pirkan Pirtillä Pirkkalassa ja Nokian Kartanolla Nokialla. Tutustu vuoden 2024 tapahtumiin tämän sivun alaosassa.

Lisäksi mahdollisuus varata sovitusti lauantaisin yksilö- ja pariäänimaljahoitoja Tampereen Vuorekseen.

Lisää tapahtumia ja tapahtumapaikkoja tulossa vuoden 2024 aikana <3

Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi, oletpa sitten ensikertaa osallistumassa tai käynyt useamminkin <3 Missään tapahtumassa ei ole suorittamista vaan saat olla siinä hetkessä juuri niinkuin se hetki sinua kutsuu olemaan ja vain pysähtyä ja kuulostella itseäsi, päästää irti kaikesta yrittämisestä ja tekemisestä.

Ota aikaa itsellesi <3

Nähdään tapahtumissa.

<3:llä Terhi Jaskari

Äänimaljarentoutus omalle porukalle

Äänimaljarentoutus omalle porukalle. Kerää kasaan oma minimissään 6 hengen porukka, ja katsotaan aika ja paikka hemmotteluun, vaikka kauniin luonnon keskellä. Tärkeintä paikan valinnassa on, että se olisi rauhallinen. Kilometrit veloitetaan jos matka Tampereen keskustasta yli 15km.

Hinta: 25€/ henkilö sis. alv 24% (+ km) kesto n. 60 min (min. 6 henkilöä / minimi veloitus 150€+alv )

Äänimaljahoito

Äänimaljahoidon kokonaiskesto n. 75min, johon kuuluu alkuhaastattelu, jonka mukaan suunnittelen äänimaljahoidon. Itse äänimaljahoidon kesto on n. 60 min. Parhaan tuloksen saa neljällä hoitokerralla niin, että hoitokerta on tehty noin viikon päästä edellisestä. Kilometrit veloitetaan jos matka Tampereen keskustasta on yli 15 km.

Hinta: 85 € sis. alv 24% (+km) kesto n. 75 min

300€ sis. alv 24% (+km) 4 x n. 75 min hoitosarja maksetaan ensimmäisellä kerralla

Pariäänimaljahoito

Hoidossa molempien asiakkaiden keholla soitetaan maljoja vuoronperään. Hoito etenee hiukan eri tavalla kuin yksilö hoito. Lähde hemmotteluun ystävän, puolison, äidin tai vaikka naapurin kanssa.

Äänimaljahoidon kokonaiskesto n. 75min, johon kuuluu alkuhaastattelu. Itse äänimaljahoidon kesto on n. 60 min. Kilometrit veloitetaan jos matka Tampereen keskustasta yli 15 km.

Hinta:

95€ sis. alv 24% (+km) kesto n. 75 min

Äänimaljat ja muut soittimet

Käytän hoidoissani korkealaatuisia käsintaottuja maljoja, jotka on valmistettu Intiassa ja Nepalissa. Jokainen malja on yksilöllinen niin äänensä kuin näkönsäkin puolesta. Lisäksi äänimaljarentoutuksissa ja sointukylvyissä käytössäni on kristallimaljat, jotka soivat 432 Hz taajuudella. Hoidossa ja sointukylvyissä käytän puhtaita eteerisiä öljyjä diffuuserissa (mahdollisuuksien mukaan). Äänimaljahoidossa pääset makaamaan vaatteet päällä viltin alla rentoutuen. Äänimaljojen lisäksi käytössäni on runsaasti erilaisia terapia soittimia jotka vievät äänillään sinut merenrannoille, niityille ja metsiin, joten kokemuksestasi tulee varmasti mieleenpainuva ja rauhoittava. Yksilö- ja parihoitoja teen tällä hetkellä 1-2krt kk Vuoreksessa hierontastudion tiloissa lauantaisin. Jos kiinnostuit niin laita viestiä ja etsitään sopiva lauantai.

Shamaanirummun ansiosta, myös rumpuilta nuotion äärellä onnistuu <3

Äänimaljojen vaikutuksia

Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen

*Äänivärähtelyt huuhtelevat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehosta

*Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu

*Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy

*Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eliaivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille

*Hermosto ja lihakset rentoutuvat

*Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon "taistele tai pakene" -reaktiot laantumaan

Näiden lisäksi äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua.

Kenelle äänimaljahoitoja ja sointukylpyjä ei suositella

*Jos sinulla on syöpä, tai syöpähoidot käynnissä, äänimaljahoitoa ei suositella, koska äänimaljahoidon vaikutusta syöpään ei ole tarpeeksi tutkittu*

*Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei sointukylpyä tai äänimaljahoitoja suositella*

*Jos olet raskaana äänimaljahoito jossa maljoja soitetaan keholla ei sovellu, mutta sen sijaan äänimaljarentoutukseen ja sointukylpyyn, jossa maljoja ei soiteta keholla voi osallistua*

Liikuntarajoitteisen on mahdollisuus ottaa sointukylpy ja äänimaljahoito vastaan myös istuma asennossa, joten jos lattialle meno tai makuuasento ei ole mahdollinen voit silti osallistua hoitoihin.

Raskaana olevat voivat osallistua sointukylpyyn ja äänimaljarentoutukseen.

Jos sinulla on kysyttävää äänimaljahoidon tai sointukylvyn soveltuvuudesta omaan tilanteeseesi, kysy rohkeasti.


Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen tapahtumiin on sitova ja varaus on voimassa maksamalla tapahtuman maksu etukäteen, ellei toisin mainita, esim. maksu paikanpäällä.

Järjestämissäni tapahtumissa ja hoidoissa noudatetaan seuraavia maksu- ja perumisehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu.

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdystä peruuttamisesta, tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan 100 % osallistumismaksusta.

Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella.

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, ilmoitathan tästä kuitenkin etukäteen.

Kaikki perumiset tulee hoitaa sähköpostilla tapahtuman järjestäjän infohealingtones@gmail.com kautta.


Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia. Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona.