Minä ja HealingTones

Musiikki, luonto ja eläimet, ovat olleet minulle aina tärkeitä. Olen luonteeltani luonnonlapsi.

Elämä on kuitenkin vienyt toiseen suuntaan ja suurimman osan työelämästäni olen toiminut kaupanalalla ja viimeiset 12 vuotta yrittäjänä. Työhöni on kuulunut markkinointi kiinteistönvälitysalalla; asuntojen kuvaamisen, stailauksien, myyntikalustuksien ja markkinoinnin parissa.

Vuosia sitten lähdin kokeilemaan jotain uutta ja hyvinkin intuitiivisesti ajauduin äänimaljojen pariin. Hankin 7 chakran äänimaljasetin netistä, jota soittelin hyvinkin paljon. Lopulta alkoi kiinnostus maljoja kohtaan kasvaa niin, että hakeuduin äänimaljahoitaja koulutukseen Enkelikartanoon Kirkkonummelle. Ja nyt olen siinä vaiheessa, että haluan ottaa äänimaljat suuremmaksi osaksi elämääni, myös työn kautta. Ensimmäinen vuosi äänimaljojen soittamista tapahtumissa takana ja olen äärettömän kiitollinen saamalleni ihanalla vastaanotolle ja upealle palautteelle tapahtumissani käyneiltä ihmisiltä. Ja voi kuinka paljon olen saanut ihania vakikävijöitä, jotka käyvät säännöllisesti muutamankin kerran kk ja heidän jakamansa kokemukset äänimaljoista ja niiden vaikutuksista heidän elämäänsä ovat olleet todella arvokkaita ja lisänneet entisestään uskoa siihen kuinka eheyttävää äänimaljojen värähtely on.

Terveys ja hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeitä. Olen lukenut valtavasti kirjallisuutta ja tutkimuksia liittyen hyvinvointiin ja terveyteen. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi, terveyteen kuuluu ehdottomasti lepo ja palautuminen, unohtamatta sisäistä hyvinvointia. Äänimaljat ovat loistava apu palautumiseen ja rentoutumiseen. Äänimaljojejn käytöstä löytyy runsaasti myös tutkimustuloksia, joten pelkkä uskomushoito ei ole kyseessä. "Totuus on tarua ihmeellisempää"

Vapaa-aikana minut löytää todennäköisemmin metsästä tai puutarhasta. Hevoset ovat myös aina kulkeneet mukana elämässäni ja viimeiset 8 vuotta olen pääsyt nauttimaan Islanninhevosten upeasta energiasta. Luonto on minun kotini ja osa meitä kaikkia, sen takia tahtotilana onkin tulevaisuudessa mahdollisuuksien mukaan järjestää mahdollisimman paljon äänimaljahoitoja ja sointukylpyjä luonnossa. Liikunta on myös yksi niistä asioista mitkä ovat aina kulkeneet mukana, vaihdellen salilla lihaskunnon vahvistamisesta, hiihtoon, juoksuun ja joogaan. 

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi rescue koiraa. Opiskeluani olen jatkanut syksystä asti Enkelikartanolla energiahoitojen parissa. Lisäksi opiskelen Osaralla luonnonvaratuottajaksi, nämä opiskelut ovat tällä hetkellä työmäärän vuoksi tauolla. Viimesyksynä valmistuin Luontoyhteysohjaajaksi Muurlan opistolla Riitta Wahlströmin ja Tuula Tuula Laurin opissa. Hyvinvoinnin saralla on opiskeltu myös NLP ja Pt opiskeluja Varalan urheiluopistolla. Tällä hetkellä syvennän yhteyttä omaan ääneeni ihanan Vaskilinnun Elementaalisella äänikurssilla. Josko jossain vaiheessa saisin myös omasta äänestäni yhden lisätyökalun joihinkin tapahtumiini.

Kaunista päivää sinulle ja tapaamisiin <3

Terhi Jaskari